El dia 7 de novembre vam
a visitar l’Ecomuseu Farinera de Castelló i vam participar del taller “El pa,
de l’obrador a la taula”.
Teniem dues monitores: la Núria i l’Assumpta.
La Núria ens va fer la visita al museu. Ens va ensenyar el blat,
el gra de blat, el gra de blat mólt, els molins i la Turbina Francis.
L’Assumpta ens va
explicar com es fa el pa, primer mitjançant un vídeo i després en el taller,
per una estona ens vam convertir tots en flequers i flequeres.
Vam conèixer diferents
tipus de pa: baguet, coca de pa, barra de mig, barra de quart, llonguet,
integral, de cereals, de viena. A l’arribar a l’escola vam fer un tastet
d’aquests pans i l’endemà vam esmorzar pa amb xocolata. Estava boníssim!
![]() |
Sortida CI |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada